lunedì 2 aprile 2012

Alternatiivsed tööotsad.

Peale "normaalsete" tööde on Itaalias võimalik leiba teenida hostessina fieradel ja promooterina. Mida selleks vaja? Kuidas seda tööd leida? 
Eriti nõudmisi nagu polegi. Pead olema ilusa välimusega, suurus peab olema kuskil 36-38 kanti, mõnikord on ka aktsepteeritav suurus 40. Pikkus, mida rohkem seda uhkem. Millegi pärast otsitakse siin pikki ja sihvakaid ja neilegi veel pannakse kontsad alla a la 12-15 cm, et nad oleksid veel pikemad. Promooterina tööd leides pead rääkima hästi itaalia keelt, kuna töö sisaldab endas, mingi toote tutvustamist, ka lihtsalt flaierite jagamist. Aga niiöelda interviuu tehakse ikkagi itaalia keeles. Mõnikord küsitakse ka võõrkeelte oskust.
Fieradele otsitakse üldjuhul pikki alates 175 cm, mõnikord ka alates 170 cm-st. Nõutakse võõrkeelte oskust. Itaalia keelt peab rääkima, see on põhiline. Nõutakse proffessionaalseid fotosid, saata tuleb neid a la 3-5 ringis, oleneb, kuidas nõuab agentuur. 
Promoteritele ja hostessidele on mitmeid agentuure, mille läbi saab kandideerida. Olemas on ka grupid facebookis. Enne CV saatmist aga kontrollida ka agentuuri usaldusväärsust. Itaalia on jah paradiis, aga siin on ka palju pettureid. 
Erinevad agentuuridel on erinevad maksmis ajad ja viisid. Enne tööotsa vastuvõtmist alati selgust saada. Endal ka rahulikum.
Kuidas leida? Google otsing ;) 

Nessun commento:

Posta un commento